Speculoos baked oats

Ingrediënten voor 2 porties. Circa 360 calorieën per portie.

  • 80 gr havermeel (dit maak je door havermout in de blender of keukenmachine fijn te malen)
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl speculaaskruiden
  • 200 ml magere melk (of plantaardige melk)
  • 30 gr eiwitpoeder vanille
  • 2 theelepels speculoospasta
  • 4 lotus speculoos biscuitjes
speculoos baked oats havermout ontbijt

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Meng in een kom met een garde alle ingrediënten behalve de speculoos pasta en biscuits.
  • Vet 2 ovenbestendige schaaltjes in en verdeel het havermout mengsel over de schaaltjes.
  • Schep in het midden van de schaaltjes de speculoospasta.
  • Breek de biscuits in kleine stukjes en verdeel over de schaaltjes.
  • Bak 15 minuten in het midden van de oven. Geniet er van! 😊

    Je kan dit prima de avond van te voren voorbereiden. Zet de schaaltjes met de vulling in de koelkast. Je hoeft ze de ochtend zelf alleen nog maar even in de oven te schuiven.